Personlig kontakt

Vi på ComPartners vet att många företag ser frågor som berör telefoni, IT och körjournaler som rätt tråkiga och bökiga. Vårt fokus ligger i att våra kunder ska göra det som de är bäst på och lämna över de här frågorna till oss.

Alla företag är unika. Därför får alla ComPartners kunder en personlig kontakt som ser till att skräddarsy lösningen efter företagets behov. Vi på ComPartners vill lära känna våra kunder för att kunna presentera den bästa lösningen efter vad kunden önskar.

Telefoni- och IT-branschen är ständigt under förnyelse. Då vi på ComPartners har nära samarbete med de stora operatörerna i Sverige resulterar det att vi alltid är uppdaterade och kan på så sätt ligga i framkant och hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Vår vision är att kunna arbeta som en helhetsleverantör. På så sätt slipper våra kunder ringa till olika leverantörer för att få support eller hjälp, utan de ringer till ComPartners i alla frågor som berör telefoni och IT. Vi vill att våra kunder ska uppfatta oss som professionella, smidiga och det självklara valet.

Vi tar helhetsansvar

Vi samarbetar med flera olika tjänsteleverantörer som gör att vi kan ta ett helhetsansvar för er telefoni och digitala miljö. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga med att er lösning är anpassad för just er.

Personlig service

Vi vet att våra kunder vill göra affärer med och få service av en person med insikt i deras affärer. Av denna anledning så har alla våra kunder minst en personlig kontakt hos ComPartners.

Uppdateringar

Att hålla sig uppdaterad inom IT och telefoni är ett heltidsarbete. Våra kunder lämnar över detta till oss så att de kan fokusera på sin huvudsakliga affär. Vi håller er uppdaterade.

Alla gillar olika

Olika företag har olika behov och av denna anledning så kan vi erbjuda lösningar hos de flesta mobiloperatörerna, stora som små. Vi hjälper er att hitta er perfekta matchning.

Telefoni ska vara enkelt

Vi tror på en nära dialog

Vår affär bygger på att alltid ha en nära dialog med våra kunder. Vi tycker att telefoni och IT ska vara enkelt för våra kunder och därför håller vi oss alltid uppdaterade om era behov skulle förändras. Vi finns tillgängliga för er, både på telefon och mail, dygnet runt.

Möt personerna bakom ComPartners​

Kontaktuppgifter till 
oss hittar du här

Com så blir vi partners

Kontakta oss idag! Telefoni ska vara enkelt.