Om oss

Vi på ComPartners vet att många företag ser frågor som berör telefoni, IT och körjournaler som rätt tråkiga och bökiga. Vårt fokus ligger i att kunder ska göra det de är bäst på och lämna över de frågorna till oss.

Alla företag är unika. Därför får alla ComPartners kunder en personlig kontakt som ser till att skräddarsy lösningen efter företagets behov. Vi på ComPartners vill lära känna våra kunder för att kunna presentera den bästa lösningen efter vad kunden önskar.

Telefoni- och IT-branschen är ständigt under förnyelse. Då vi på ComPartners har nära samarbete med de stora operatörerna i Sverige resulterar det att vi alltid är uppdaterade och kan på så sätt ligga i framkant och hjälpa våra kunder på bästa sätt.

Vår vision är att kunna arbeta som en helhetsleverantör. På så sätt slipper våra kunder ringa till olika leverantörer för att få support eller hjälp, utan de ringer till ComPartners i alla frågor som berör telefoni och IT. Vi vill att våra kunder ska uppfatta oss som professionella, smidiga och det självklara valet.

Välkomna till ComPartners!

Kontor

Nystrandsgatan 4, 633 46 Eskilstuna

Nordfeldts väg 9, 645 51 Strängnäs